Sommarens evenemang tillsammans med hemsidan

Belinda skriver av sej….

Mitt i sommaren är vi trots att sommarvärmen inte verkar vilja infinna sej. Men bilträffarna rullar på och kul att se att så många entusiaster av 50-tal och Rock n Roll trotsar både regn och blåst. Men nu hoppas jag på lite sol till helgen. Vore ju en känsla av att få ha på sej en klänning, för dom dagarna har inte blivit många. Skulle väga upp min råttfärgade utväxt som jag inte hunnit göra något åt än.
Nu ska paket packas för er som beställt varor under helgen. Sedan får ni vänta tills Power Meet har passerat.
Och om jag hinner så ska jag verkligen försöka hinna få ut lite nytt nästa vecka. Har så otroligt mycket härliga nyheter att visa er men så är dagarna för korta mellan evenemangen. Men många av er är ju också ute på bilträffar… så vi ses kanske redan till helgen i Lidköping =)

Ha en riktigt go cruisinghelg alla vart ni än är och cruisar…. eller går 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *