Innan Elmia vs efter Elmia

Påsk på Elmia är allt annat än ledighet. Men jisses så kul vi har haft. Åkte taggade till tusen förra Tisdagen för att börja bygga upp butiken tidigt Onsdag morgon. Torsdag klockan 22 blir man “utslängd” och det var fortfarande lite småplur kvar att göra på morgonen dagen efter innan det öppnade. Otroligt vilken tid det tar. Men nu när vi inte har butik längre var det extra roligt att få bygga upp butiksmontern på Elmia.
Sen var det fyra härliga dagar. Så otroligt mycket fina bilar och motorcyklar… härliga människor. På Lördagen hade vi även Eva Eastwood som satt i vår monter och signerade sin nya skiva och pratade om filmen som kommer ut i sommar om hennes liv.

Kort sagt…. påsken har varit fantastisk. Men nu känns det i kroppen att det inte var ledighet som stod på listan över påsk. Så idag har jag tagit en dag för att samla ny energi. Imorgon är det nya tag som gäller =)

Tack alla  som var i vår monter… otroligt kul att träffa er. Hoppas ni tycker lika mycket om vår hemsida www.fanatica50s.com som ni gillade vår monter.

Kommer lägga upp lite fler bilder från påsken i veckan. Här är ett par bilder så länge.

Ha det så gott alla =)

Elmia 2017. Fanatica 50s Attitude.
Elmia 2017. Fanatica 50s Attitude.

 

Elmia 2017. Eva Eastwood i Fanaticas monter.
Elmia 2017. Eva Eastwood i Fanaticas monter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *